За нас
Онлайн бутик "АвангАРТ" предлага изкуство и мода в едно, и цели да разчупи стереотипите за модата в България. Предлагаме модни и оригинални аксесоари, като вратовръзки с разнообразни надписи и изображения. Разполагаме с бутикови дамски облекла, както и тениски, блузи и суичъри в различни категории. Освен нашите модели сме винаги на разположение да изпълним Ваша идея за персонализиран продукт, като тениска с ваше изображение или дори рокля по ваша идея/скица. Готови винаги да ви предложим всеки един артикул в оригинална опаковка и авторска, поздравителна картичка, ако продуктът е предназначен за подарък по специален повод. 
 
*Към нашият онлайн бутик е модна линия "Alejandro Fashion", която налага за пръв път на балканите авангардни рокли, които съчетават мъжка и дамска мода в едно - роклите от вратовръзки. Всяка от тях е уникат и не се повтаря. Alejandro Fashion предлага и бални и булчински, както и официални рокли. Всеки модел изработваме в България в наши шивашки ателиета и цехове с най-добрите ни модистки, шивачки и кроячи. Моделите са съставени от най-високо качество платове специално селектирани от дизайнерите ни. Бални и булчински рокли се изработват специално по мерки на всяка една клиентка, след предварително уточнени детайли относно дизайна, цвета и всичко, което Вие желаете. Освен роклите от нашите колекции, винаги се радваме, когато превръщаме в реалност мечтаната рокля на една абитуриентка, или булка, която си е харесала от друго място или тя самата е измислила, така че не се притеснявайте да се свържете с нас за изработка на рокля от снимка или описание. Очакваме Ви!
Контакт - 0882710387
 
*Онлайн бутик "AvangART" с линк - www.avangart.bg е собственост на фирма "АвангАРТ мода" ЕООД със седалище - град София, улица "Твърдишки проход" 7, МОЛ - Александър Ганчев, ЕИК - 206019382