За нас
Ние сме група от млади хора, които целим да наложим изкуство и мода в едно, и да разчупим стереотипите за аксесоарите в България. Предлагаме най-различни модни аксесоари - шапки, вратовръзки с щампи, шалове и др. Предлагаме тениски, блузи и суичъри с най-различни авторски, свежи, шарени, арт щампи по наш дизайн, подредени в различни групи, като например геймърски, зодиакални, с черепи, с животни, музикални, празнични и много други. Освен наши щампи сме винаги на разположение да изготвим щампа въру тениска, блуза, суичър, вратовръзка, шапка или друго по ваш дизайн. Всеки наш продукт може да се превърне и в идеалният подарък за ваш близък, когото искате да зарадвате с нещо свежо и оригинално. При желание сме готови винаги да ви предложим всеки един артикул в оригинална опаковка и авторска, поздравителна картичка, ако продуктът е предназначен за подарък по специален повод. Доставяме до врата напълно завършени  подаръци. Ако ни поръчате да доставим подарък директно до човека, за когото е предназначен, винаги можем при ваше желание да закупим цветя и да ги поднесем заедно с подаръка от ваше име.
 
*Към нашият сайт е и модна линия "Alejandro Fashion", която представлява бутикови дизайнерски рокли, бални и булчински и официални рокли. Всеки модел изработваме в България в наши шивашки ателиета и цехове с най-добрите ни модистки, шивачки и кроячи. Моделите са съставени от най-високо качество платове специално селектирани от дизайнерите ни. Бални и булчински рокли се изработват специално по мерки на всяка една клиентка, след предварително уточнени детайли относно дизайна, цвета и всичко, което Вие желаете. Освен роклите от нашите колекции, винаги се радваме, когато превръщаме в реалност мечтаната рокля на една абитуриентка, или булка, която си е харесала от друго място или тя самата е измислила, така че не се притеснявайте да се свържете с нас за изработка на рокля от снимка или описание. Очакваме Ви!
Контакт - 0882710387
 
*Онлайн магазин "AvangART" с линк - www.avangart.bg е собственост на фирма "АвангАРТ мода" ЕООД със седалище - град София, улица "Твърдишки проход" 7, МОЛ - Александър Ганчев, ЕИК - 206019382