ДОСТАВКА

 

1. Изпращането на поръчаните артикули се извършва МЕЖДУ 1 и 7 РАБОТНИ ДНИ.

2. Доставка с цвете/букет се извършва САМО ЗА ГРАД СОФИЯ от наш служител.

3. Цена за доставка с Еконт варира около - 5 лева до офис/ 7-10 лева до Ваш адрес.

* За спешни поръчки ни потърсете на номер 0882710387

*Всяка направена поръчка за тениска, блуза или суичър, в онлайн магазин "АвангАРТ", се счита за поръчка на персонализиран продукт, тъй като дрехите се принтират, с избрания от Вас дизайн и размер, след получаването на поръчката. Такава поръчка не подлежи на отказ, тъй като продукта се изработва специално за Вас. 

*Доставка с цвете/букет - докато избирате продукта, който желаете да закупите и подарите, добавете "Доставка с цвете за София" от опцията "Доставка". Цената за услугата "доставка с цвете" е 10 лева, отделно от тази на самата доставка, както и отделно от цената на самото цвете/букет в цветарницата. При завършване на поръчката имате опция за коментар към поръчката. Там отбележете какъв искате да е букета или цветето, а наш служител ще се погрижи да вземе най-красивото и свежо цвете/букет от най-добрите цветарници и градини, с които работим. След като изработим продукта Ви и вземем цветето, което сте избрали, ще ги доставим до вратата на човека, за който са предназначени, като изненада от Вас. Заплащането при избор на такава услуга трябва да се осигури като паричен превод през "Еконт", преди да доставим поръчката, за да не се налага получателя на подаръка да плаща. Данни за паричен превод ще Ви дадем, след като се свържем с Вас по телефона за потвърждение на поръчката. 

*Уважаеми клиенти, към момента нямаме възможност да заредим кутии, които да декорираме спрямо покупката Ви, затова опция "подаръчна кутия" няма да се взима под внимание, за което се извиняваме.

*Оскъпяване при спешна поръчка:

0% - 2-7 работни дни
  20% - 24ч (час на поръчка преди 11:00)
  50% - в рамките на работния ден (час на поръчка преди 11:00)
  100% - 3ч (час на поръчка преди 13:00)