Тениски

Предлагаме разнообразни категории с десетки различни тениски и уникални дизайни. Всяка тениска висококачествена от 100% памук. Ползваме тениски на "Stadman" и на "Fruit of the loom". Изображенията и надписите върху тениските принтираме с най-модерната технология за директен дигитален печат. Мастилата се вливат в материята и стават едно цяло с нея. Принта не се усеща на допир, както при някои други технологии при които е като "лепенка". Не избелява дори след стотици пранета. 

Имаме хиляди дизайни за тениски, но ако все пак не си харесате нищо, ние Ви предлагаме да изработим една индивидуална и уникална тениска само за Вас - по Ваша идея :)

За тениски по lаша идея се обадете на 0882710387, независимо дали искате една тениска, или желаете да направите рекламна кампания със стотици тениски с принт, ние ще се радваме да ви помогнем.

Всяка тениска от нашият богат каталог е идеален избор за подарък. Предлагаме Ви да поставим избраната от Вас тениска в оригинална подаръчна кутия и да доставим с цвете или букет.

Подреди по