УСЛУГИ + Общи условия

УСЛУГИ

ОПАКОВКА

Доставяме избраните продукти до врата. Ако искате да направите подарък на специален за вас човек, предлагаме ви опаковане - кутия с авторски изображения, панделка, авторска арт картичка и цвете или букет. Дали желаете опаковка, картичка и/или цветя при доставката, можете да посочите още от менюто при избора си на продукт.

ДОСТАВКА С ЦВЕТЕ

*Доставка с цвете/букет - докато избирате продукта, който желаете да закупите и подарите, добавете "Доставка с цвете/букет за София" от опцията "Доставка". Цената за услугата "доставка с цвете" е 10 лева, отделно от тази на самата доставка, както и отделно от цената на самото цвете/букет в цветарницата. При завършване на поръчката имате опция за коментар към поръчката. Там отбележете какъв искате да е букета или цветето, а наш служител ще се погрижи да вземе най-красивото и свежо цвете/букет от най-добрите цветарници и градини, с които работим. След като изработим продукта Ви и вземем цветето, което сте избрали, ще ги доставим до вратата на човека, за който са предназначени, като изненада от Вас. Заплащането при избор на такава услуга трябва да се осигури като паричен превод през "Еконт", преди да доставим поръчката, за да не се налага получателя на подаръка да плаща. Данни за паричен превод ще Ви дадем, след като се свържем с Вас по телефона за потвърждение на поръчката.

 

ИЗРАБОТКА ПО ВАШ ПРОЕКТ

Предлагаме ви богат избор от авторски щампи върху вратовръзки, шапки, тениски и други, но можем да изработим и артикули по изцяло Ваша идея и дизайн, било то за единични бройки или на едро! За изработка на печат по Ваш дизайн ни потърсете на номер 0882710387

РОКЛИ

Всяка поръчана рокля за изработка по мерки се изработва в рамките на до 8 работни седмици. Всяка рокля, която е по-спешна се изпълнява с 50% оскъпяване, ако е със спешност между 1 и 2 седмици и със 100%, ако е със спешност до 1 работна седмица. При поръчка за рокля по мерки е необходимо да изпратите капаро в размер на 50% от цената на модела.

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 

Ние ценим клиентите си. Вие сте на първо място за нас, защото във вас се крие причината за съществуването ни. Уверяваме ви, че може да замените или върнете всеки закупен от нас артикул в срок от 14 дни.  Ако намерите каквото и да е несъответствие в получената от нас пратка, свържете се с нас на alekart2000@abv.bg Наш оператор ще ви обясни отново всички детайли.

ЗАМЯНА 
Доставката се поема от страна на клиента.
Процедура:
Моля, свържете се с нас на 0882710387 и колегите ни ще се радват да организират замяната за вас.
Трябва да занесете пратката до най-близкия офис на ECONT, и да я изпратите обратно до офиса и към изпращача, от където е била изпратена към Вас.
Това е всичко. 
Когато получим артикула, ние ще изпратим новия артикул за вас.
Моля, опаковайте пратката с оригиналната й опаковка с цел предпазването й от замърсяване или повреждане по време на доставката до нас. 
За нас е радост да работим с вас. 
 
ВРЪЩАНЕ  
Доставката се поема от страна на клиента.
Процедура:
Моля, свържете се с нас на 0882710387 и колегите ни ще се радват да организират замяната за вас.
Трябва да занесете пратката до най-близкия офис на ECONT и да я изпратите обратно до офиса и към изпращача, от където е била изпратена към Вас.
Това е всичко.

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 дни от датата на получаването й. За целта прoдуктът трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на продукта в съответствие с разпоредбите  на чл.55(ал.1)  от ЗЗППТ. След проверка,  в  срок от 40 работни дни (по закон) се възстановява сумата на купувача или до 20 работни дни(по закон) се заменя продукта. Ние обикновено  се стараем да възстановим сумата възможно най-бързо. При несъответствие с условията, продуктът се връща на купувача, който поема всички транспортни разходи. Транспортните разходи по замяната или връщането са за сметка на купувача.
 
Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Веднага щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно към вас. За съжаление, при неспазване на описаните условия, искането    за рекламация няма да бъде разгледано. 
За съжаление, артикули които са произведени специално за клиента - индивидуални поръчки, допълнително производство на изчерпани артикули или артикули с променен цвят, размер, стилова корекция не подлежат на връщане. Ще получите пълната ни асистенция с допълнителната корекция на тези артикули докато те на станат подходящи за вас, но понеже те се произвеждат или коригират специално за клиентите ни не могат да бъдат върнати. 
*На право на връщане важат всички продукти без тези, които се изработват след направена поръчка, специално за конкретния клиент. Такъв продукт са тениските. Всяка тениска, блуза, суичър се принтира след като клиента поръча. За това те се водят персонализиран продукт по индивидуална изработка, като спрямо закона в ЕС за поръчани онлайн продукти по индивидуална изработка, клиента няма право на връщане и е длъжен да заплати поръчаните продукти.

 

*При направена спешна поръчка за изработка на даден артикул, в ограничено време от клиента, при завършване на изработка, и предаване на продукт от наша страна, клиента се задължава да плати артикула.