УСЛУГИ

УСЛУГИ

ОПАКОВКА

Доставяме избраните продукти до врата. Ако искате да направите подарък на специален за вас човек, предлагаме ви опаковане - кутия с авторски изображения, панделка, авторска арт картичка и цвете или букет. Дали желаете опаковка, картичка и/или цветя при доставката, можете да посочите още от менюто при избора си на продукт.

ДОСТАВКА С ЦВЕТЕ

*Доставка с цвете/букет - докато избирате продукта, който желаете да закупите и подарите, добавете "Доставка с цвете/букет за София" от опцията "Доставка". Цената за услугата "доставка с цвете" е 10 лева, отделно от тази на самата доставка, както и отделно от цената на самото цвете/букет в цветарницата. При завършване на поръчката имате опция за коментар към поръчката. Там отбележете какъв искате да е букета или цветето, а наш служител ще се погрижи да вземе най-красивото и свежо цвете/букет от най-добрите цветарници и градини, с които работим. След като изработим продукта Ви и вземем цветето, което сте избрали, ще ги доставим до вратата на човека, за който са предназначени, като изненада от Вас. Заплащането при избор на такава услуга трябва да се осигури като паричен превод през "Еконт", преди да доставим поръчката, за да не се налага получателя на подаръка да плаща. Данни за паричен превод ще Ви дадем, след като се свържем с Вас по телефона за потвърждение на поръчката.

 

ИЗРАБОТКА ПО ВАШ ПРОЕКТ

Предлагаме ви богат избор от авторски щампи върху вратовръзки, шапки, тениски и други, но можем да изработим и артикули по изцяло Ваша идея и дизайн, било то за единични бройки или на едро! За изработка на печат по Ваш дизайн ни потърсете на номер 0882710387

РОКЛИ

Всяка поръчана рокля за изработка по мерки се изработва в рамките на до 8 работни седмици. Всяка рокля, която е по-спешна се изпълнява с 50% оскъпяване, ако е със спешност между 1 и 2 седмици и със 100%, ако е със спешност до 1 работна седмица. При поръчка за рокля по мерки е необходимо да изпратите капаро в размер на 50% от цената на модела.